Kommentarer

Här har du chans att säga din mening om "Den svenska myllan".

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Linda Soondra, den 12. maj, 2013
Ett imponerande frågespel.
Skrivet av Kaarina Rundström, den 8. okt, 2012
Trevligt spel att ha tillsammans med sina vänner!
Skrivet av Mats Röyter, den 17. apr, 2012
Mycket uppskattat tidsfördriv! Jag har varit med och spelat det några gånger och tyckt att det är ett roligt spel, med lättbegripliga regler
Skrivet av Jennifer Fredhage Larsson, den 24. feb, 2012

Jag köpte spelet till mina föräldrar. De är intresserade av släktforskning och håller även kurser i ämnet. Så ibland plockas spelet fram med "släktforskargänget" Mycket uppskattat tidsfördriv! Jag har också varit med och spelat det några gånger och tyckt att det är ett roligt spel, med lättbegripliga regler. Spelet har ju många kluriga och svåra frågor vilket gör det lika svårt för alla, gammal som ung. På det stora hela ett mycket bra spel. Har inte upptäckt något negativt.

Skrivet av Rosemarie och Per Wallén, den 17. feb, 2012
Kunskaper på ett roligt och informativt sätt.
Skrivet av Krister Ruuth, den 17. feb, 2012
Spelet är lagom nördigt och trevligt att spela. En bra blandning av frågor av varierande innehåll och svårighetsgrad. Tar lagom tid att spela sig igenom. Möjligen skulle mer stadga på frågekorten i form av inplastning tillföra...men sannolikt göra det dyrare.
Skrivet av Mirjam Sjögren, den 16. feb, 2012
Spelet har lockat fram många intressanta diskussioner. Jag har rekommenderat det till flera som jag vet är intresserade av historia. Senast på nyår spelade vi och det var en hård kamp. Mitt omdöme är mycket bra!
Skrivet av Carina Karlsson, den 15. jan, 2012
Fick ett signerat exemplar av spelet när jag fyllde år. Uppskattades! Kul och kluriga frågor!r
Skrivet av Mats Röyter, den 12. jan, 2012
Skrivet av Mats Röyter, den 12. jan, 2012

Nu har jag spelat Den Svenska Myllan. Riktigt kul att många olika kunskaper testas. Det bryter mot den ofta konventionella uppfattningen om vad som är historia.
Skrivet av Camilla Henriksson, den 9. jan, 2012
Den svenska myllan var ett helt fantastiskt spel! Vi spelade "Myllan" under julhelgen; till och med min mamma (som inte är så hemskt historieintresserad) tyckte att det var jätteroligt.
Skrivet av Lars-Göran Svensson, den 11. dec, 2011
Det bästa frågespelet hittills.
Skrivet av Eva Karlsson, den 2. dec, 2011
Vilket roligt spel. Jag trodde att historia mest handlade om krig och kungar. Det är svårt att sluta spela, när man en gång börjat.
Skrivet av Arne Karlsson, den 15. apr, 2011
Då och då tar vi fram och spelar "Den svenska myllan". Frågorna är fyndiga, och svaren har föranlett många skratt. Ett frågeblad (nr 39) är felaktigt, åtminstone i vårt spel. "Vintern hade varit mild" står som svar, men det finns ingen fråga. Vi undrar så hur den lyder.

Varma hälsningar
Arne och Britta Karlsson
Skrivet av Olle Bergqvist, den 28. mar, 2011
Hej
Vi har spelat historiespelet med vänner som inte är särskilt historieintresserade. De blev förtjusta, så det kommer nog snart en ny beställning.
Skrivet av Stig Åkerberg, den 23. mar, 2011
Vi har spelat "Den svenska myllan" flera gånger och roat oss kungligt. Ibland har vi ifrågasatt uppgifterna, men kontrollerat och funnit dem riktiga. Otroligt många frågor. Tack för Myllan!

Senaste kommentarer

26.04 | 17:12

Då har du god allmänbildning. Ber att få gratulera!

...
26.04 | 15:29

Enkelt att lösa utan att titta i facit,Hade inga problem

...
08.05 | 16:34

Hej
Meningen är att någorlunda allmänbildade ska ha glädje av dem. Tråkigt att du tycker att de är för svåra. Ge dig inte, det finns många lätta också.

...
08.05 | 16:29

vem fasen kan svara på dessa värdelösa frågor? källor var?

...